Jubileumconcert

Rob de Nijs

75 jaar
do 31
mei
  • do 31 mei
    20:00 - 22:25
    Stadsschouwburg Theaterzaal
    Pauze 21:00
    Geweest

In het jaar dat hij 75 wordt en met zijn 35e theatertour door Nederland en België trekt, komt Rob de Nijs er natuurlijk niet onderuit om bij dit jubileum stil te staan.

De éminence grise laat u opnieuw alle hoeken van zijn muzikale veelzijdigheid horen en passeren veel klassiekers de revue.

Heel even maar, want hij kijkt nou eenmaal liever vooruit dan achterom. Onlangs werd De Nijs bekroond met de Radio 5 Oeuvreprijs. De jury roemde hem “om zijn muzikaliteit, vakmanschap en nimmer aflatende drive om vernieuwend te blijven, zowel op de plaat als in de theaters. Zijn muzikale veelzijdigheid heeft hem tot een inspiratie gemaakt voor vele gevestigde en beginnende Nederlandse artiesten”. Tijdens de nieuwe theatertour laat de éminence grise u opnieuw alle hoeken van zijn muzikale veelzijdigheid horen en passeren veel klassiekers de revue.

 

Bij benadering eindigt de voorstelling om 22.25 uur. Rond 21.00 uur zal er een pauze zijn.

Om zijn muzikaliteit, vakmanschap en nimmer aflatende drive om vernieuwend te blijven, zowel op de plaat als in de theaters. Zijn muzikale veelzijdigheid heeft hem tot een inspiratie gemaakt voor vele gevestigde en beginnende Nederlandse artiesten.
Radio 5 Oeuvre-jury
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

klik hier voor meer informatie sluiten