Jubileumconcert

Rob de Nijs

75 jaar
do 31
mei

In het jaar dat hij 75 wordt en met zijn 35e theatertour door Nederland en België trekt, komt Rob de Nijs er natuurlijk niet onderuit om bij dit jubileum stil te staan.

De éminence grise laat u opnieuw alle hoeken van zijn muzikale veelzijdigheid horen en passeren veel klassiekers de revue.

Heel even maar, want hij kijkt nou eenmaal liever vooruit dan achterom. Onlangs werd De Nijs bekroond met de Radio 5 Oeuvreprijs. De jury roemde hem “om zijn muzikaliteit, vakmanschap en nimmer aflatende drive om vernieuwend te blijven, zowel op de plaat als in de theaters. Zijn muzikale veelzijdigheid heeft hem tot een inspiratie gemaakt voor vele gevestigde en beginnende Nederlandse artiesten”. Tijdens de nieuwe theatertour laat de éminence grise u opnieuw alle hoeken van zijn muzikale veelzijdigheid horen en passeren veel klassiekers de revue.

Om zijn muzikaliteit, vakmanschap en nimmer aflatende drive om vernieuwend te blijven, zowel op de plaat als in de theaters. Zijn muzikale veelzijdigheid heeft hem tot een inspiratie gemaakt voor vele gevestigde en beginnende Nederlandse artiesten.
Radio 5 Oeuvre-jury
Deze site gebruikt cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie