Dolf Jansen & Louise Korthals

Omdat we het waard zijn - Oudejaars 2017
za 25
november
  • za 25 nov
    20:00
    Stadsschouwburg Theaterzaal
    Eindtijd 21:30
    Geweest

Voor het eerst gaan een man en vrouw sámen het jaar te lijf. En elkaar.

Voor Dolf wordt het de 26ste keer dat hij een oudejaarsvoorstelling maakt. En voor het eerst sinds 2007 doet hij dat niet alleen. Jansen gaat het podium op met cabaretière Louise Korthals, trotse bezitter van de Wim Sonneveldprijs en de Neerlands Hoop.

Waarom maken ze deze voorstelling? Omdat sommige jaren al vanaf januari trillen op hun grondvesten. Omdat u schreeuwde om verandering en ze niet te beroerd zijn om daarnaar te luisteren. Omdat de vrouw altijd gelijk heeft, maar de waarheid desondanks in het midden ligt. Daarom twee natuurrampen voor de prijs van één: Louise en Dolf.

Slechts 4 maanden te zien, in zorgvuldig geselecteerde theaters:
Dolf Jansen en Louise Korthals: Omdat we het waard zijn – Oudejaars 2017

Louise Korthals studeerde Sociologie in Amsterdam en later aan de Koningstheaterakademie in Den Bosch. Nog maar net afgestudeerd won zij in 2011 de Wim Sonneveldprijs voor haar programma Het Absolute Einde. Haar debuutvoorstelling Vlieguur werd direct beloond met de Neerlands Hoop, de prijs voor de theatermaker met het grootste toekomstperspectief.
Voor Dolf Jansen wordt het de 26ste keer dat hij een oudejaarsvoorstelling maakt. En voor het eerst sinds 2007 doet hij dat niet alleen. Dolf presenteert iedere zaterdag tussen 12.00 en 14.00 uur Spijkers met Koppen op Radio 2, is iedere vroege zaterdagochtend van 04.00 tot 06.00 uur te beluisteren via Afslag Thunder Road op Radio 2, en heeft iedere maand een column bij Vroege Vogels op Radio 1
 

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.