NIEUW

The Backstage Comedy Tour

Met Javier Guzman, Marjolijn van Kooten e.v.a.
8 jun ’18
19:30
  • vr 8 jun ’18
    19:30
    Stadsschouwburg Theaterzaal
    geweest
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Meer informatie vindt u in de link.

Tijdens ‘The Backstage Comedy Tour’ maakt u letterlijk een rondgang door het theater. In de kleedkamers, de werkplaats, de kantoren en andere verrassende plekken wachten artiesten u op voor een korte act. Wie u tegen kunt komen? Javier Guzman, Marjolijn van Kooten of een van de vele anderen die meedoen aan deze bijzondere avond, waarop in totaal tien acts worden gepresenteerd.

Het is een nieuw fenomeen in de Nederlandse theaters: ‘The Backstage Comedy Tour’, waarbij het publiek letterlijk een rondgang door het theater maakt en op allerlei plekken belandt waar het normaal gesproken nooit komt. De kleedkamers, het zijtoneel, de werkplaats, de los- en laadruimte, de kantoren; u bent er vanavond van harte welkom.

 

Artiesten wachten u op voor een korte act van hooguit een kwartiertje. Daarna gaat u verder naar de volgende ruimte. Wie staat waar en met welke act? Misschien Javier Guzman, misschien Alex Ploeg... Of een van de vele anderen die aan deze avond meedoen. In totaal worden er tien acts gepresenteerd. Het publiek wordt ontvangen in de theaterzaal en daar opgedeeld in kleine groepjes. De groepsgrootte wordt continu aangepast aan de beschikbare ruimte waar de voorstelling plaatsvindt.

 

“Dat hoofdpodium is lang niet zo lastig als een klein optreden voor vijftien man in de kleedkamers.” Lees hier het interview met stand-up comedian Jim Speelmans, hij vertelt over deze zogenaamde Backstage Comedy Tour

 

In Nijmegen staan Javier Guzman, Jim Speelmans, Megan van Wees, Patrick Sytsema, Grof Geschud, Kim Schuddeboom, Emiel van der Logt, Marjolijn van Kooten, Marco Lopes, Victor Luis van Es en Vincert Geers als MC.
 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie