NIEUW

Backstage Comedy Tour

Met Javier Guzman, Alex Ploeg e.v.a.
vr 8
juni

Tijdens ‘The Backstage Comedy Tour’ maakt u letterlijk een rondgang door het theater. In de kleedkamers, de werkplaats, de kantoren en andere verrassende plekken wachten artiesten u op voor een korte act. Wie u tegen kunt komen? Javier Guzman, Alex Ploeg of een van de vele anderen die meedoen aan deze bijzondere avond, waarop in totaal tien acts worden gepresenteerd.

Het is een nieuw fenomeen in de Nederlandse theaters: ‘The Backstage Comedy Tour’, waarbij het publiek letterlijk een rondgang door het theater maakt en op allerlei plekken belandt waar het normaal gesproken nooit komt. De kleedkamers, het zijtoneel, de werkplaats, de los- en laadruimte, de kantoren; u bent er vanavond van harte welkom.

 

Artiesten wachten u op voor een korte act van hooguit een kwartiertje. Daarna gaat u verder naar de volgende ruimte. Wie staat waar en met welke act? Misschien Javier Guzman, misschien Alex Ploeg. Of een van de vele anderen die aan deze avond meedoen. In totaal worden er tien acts gepresenteerd. Het publiek wordt ontvangen in de theaterzaal en daar opgedeeld in kleine groepjes. De groepsgrootte wordt continu aangepast aan de beschikbare ruimte waar de voorstelling plaatsvindt.

 

Deze site gebruikt cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie