Liesbeth List, de musical

Renée van Wegberg e.a.
zo 3
december
  • zo 3 dec
    15:00 - 17:25
    Stadsschouwburg Theaterzaal
    Pauze 16:00
    geweest

Nieuwe Nederlandse musical over een van onze grootste vedettes. ‘Liesbeth List, de musical’ vertelt het intense relaas van een vrouw die alles overwon. Ook hoort u de enorme rijkdom aan repertoire, van Shaffy, Piaf, en Theodorakis tot Brel.

Roy Beusker
Roy Beusker
Roy Beusker
Roy Beusker
Roy Beusker
Roy Beusker
Roy Beusker
Roy Beusker
Roy Beusker
Roy Beusker
Roy Beusker
Roy Beusker

Actrice en musicalster Renée van Wegberg kruipt in de huid van een van Nederlands grootste vedettes: Liesbeth List. De musical vertelt haar ongelofelijke levensverhaal, een intens relaas over een vrouw die alles overwon: de zelfmoord van haar moeder meteen na hun bevrijding uit het Jappenkamp, een slechte relatie, een neerwaartse carrière en het verlies van Ramses en haar grote liefde Robert, met wie ze op latere leeftijd een dochter kreeg. Maar ze overwon en er was altijd nieuw succes. Want List is bovenal artieste, met een enorme rijkdom aan prachtig repertoire van Shaffy, Piaf, Aznavour, Boeijen, Theodorakis en Brel. En dan zijn er natuurlijk nog haar vele televisie- en toneelrollen. De verpletterende wijze waarop List de hoofdrol vertolkte in de musical over Edith Piaf – misschien wel de rol van haar leven – ligt nog vers in het geheugen. Genoeg materiaal voor een prachtige musical over een icoon van het Nederlandse muziektheater!

Credits

script Louis van Beek regie Paul van Ewijk met Renée van Wegberg, Jonathan Demoor, Michael Konings, Rolf Koster e.a.

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

klik hier voor meer informatie sluiten