Jakop Ahlbom

INNENSCHAU [REVISITED]
di 27
maart
  • di 27 mrt
    20:00 - 21:15
    Stadsschouwburg Theaterzaal
    geweest

In Innenschau [Revisited] volgen we een obsessief jaloerse man. Hij is bezeten van het idee dat zijn vrijgevochten vrouw door andere mannen wordt begeerd en wil haar uit naam van de liefde behoeden. Gevoed door zijn eigen seksuele frustraties en agressie komt hij in een duistere waantoestand terecht, waar het onmogelijk is waarheid van leugens te scheiden. Als in een nachtelijke odyssee, reist hij door de duistere krochten van zijn onderbewustzijn en komt tot een schokkende, onomkeerbare ontdekking…

Innenschau (Duits): introspectie, inwaartse observatie van je eigen mentale processen.

 

In zijn eigen unieke beeldtaal toont regisseur Jakop Ahlbom met Innenschau [Revisited] een unheimische wereld waar we niet meer weten of onze herinneringen kloppen en of onze observaties op de werkelijkheid gebaseerd zijn. Met een sterk fysieke beeldtaal, waarin beweging, dans en illusionisme in elkaar verweven zijn, en de zinderende live muziek van indie-popband Alamo Race Track, toont Ahlbom ons een surrealistische theaterthriller waarin niets meer is wat het lijkt.

 

Leeftijdsgrens: de voorstelling is 16+

Innenschau grijpt je bij de strot, Jakop Ahlbom trekt je mee in een gitzwarte wereld. Alsof je in een akelige koortsdroom terecht bent gekomen waar je je niet meer uit los weet te maken.
De Telegraaf

Credits

regie en concept Jakop Ahlbom spel Reinier Schimmel, Silke Hundertmark, Kami-Lynne de Bruin, Judith Hazeleger, Gwen Langenberg, Luc van Esch, Yannick Greweldinger, Sofieke de Kater muziek alamo race track Leonard Lucieer, Ralph Mulder, Thomas van den Berg, Jelte van Andel

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

klik hier voor meer informatie sluiten