Arjan Benning

Opvliegers 3: In New York

Antje Monteiro, Anouk van Nes e.a
28 mrt ’18
20:00
  • wo 28 mrt ’18
    20:00 - 21:30
    Stadsschouwburg Theaterzaal
    geweest

Het derde deel van de vriendinnencomedy-hit ‘Opvliegers’ wordt net zo hilarisch als zijn voorgangers. Schnabbelzangeres Lydia vertrekt na een gênant filmpje op internet naar New York. Het is het begin van een dolkomisch avontuur.

De vriendinnencomedy-hit ‘Opvliegers’ is terug met een nieuw verhaal, een nieuwe bestemming, nieuwe muziek en nieuwe gezichten, en ook nu is het weer een en al hilariteit. In dit derde deel komt schnabbelzangeres Lydia vervelend in het nieuws als er een nogal gênant filmpje op internet verschijnt. Ze moet snel weg uit Nederland en omdat haar gebruikelijke reisvriendinnen het te druk hebben, besluit ze alleen te vertrekken naar New York. In het vliegtuig ontmoet ze Moniek. Dezelfde leeftijd, dezelfde overgangskwalen en toevallig verblijft ze ook in hetzelfde hotel. Daar ontmoeten ze twee andere dames die er samen even uit zijn: blogger Joke, die er alles aan doet om haar grote idool Barry Manilow voor haar camera te krijgen, en Shirley, een kersverse weduwe die na de dood van haar man met een enorme berg geld is achtergebleven. Het is het begin van een dolkomisch avontuur in de The City That Never Sleeps, de stad van Broadway, Central Park, Fifth Avenue en yellow cabs!

Credits

regie Martin Michel met Antje Monteiro, Anouk van Nes, Joanne Telesford en Sandra Mattie
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie