New Adventures

Scapino Ballet
za 16
september
  • za 16 sep
    20:00 - 21:50
    Stadsschouwburg Theaterzaal
    Pauze 21:00
    Geweest

Wie van topdans en nieuw avontuur houdt, zit op de eerste rang bij het werk van Itamar Serussi, Felix Landerer en Martin Harriague. De drie eigenzinnige choreografen zorgen met ‘New Adventures’ voor een zinderende dansavond. 

Scapino Ballet Rotterdam heeft een reputatie op het gebied van het brengen van talent dat een groot publiek weet te verrassen met vernieuwende dans. Ze behoren tot een nieuwe generatie dansmakers die zich niet beperken tot één stijl, maar openstaan voor alle mogelijke invloeden.

Itamar Serussi geldt als een van de spannendste choreografen van dit moment, die zijn verhalen vertelt met een stortvloed aan beelden, humoristisch en vlijmscherp. Felix Landerer mengt een vloeiende, organische dansstijl met virtuoze urban-bewegingen, waar het plezier vanaf spat. Martin Harriague ten slotte maakt een eerbetoon aan ‘The Sleeping Beauty’ en zet op komische wijze de mythe van de prins in een nieuw perspectief.

 

Credits

choreografie Itamar Serussi, Felix Landerer en Martin Harriague

De documentaire 'De Wereld van Wubbe' wordt vooraf vertoond.

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

klik hier voor meer informatie sluiten