Dit is een super titel

Isabelle Beernaert

Tabula Rasa
wo 20
december
  • wo 20 dec
    20:00 - 21:30
    Stadsschouwburg Theaterzaal
    Geweest

De Vlaamse choreograaf en theatermaker Isabelle Beernaert is niet bang om emoties te tonen in haar krachtige en aangrijpende werken. In ‘Tabula Rasa’ probeert ze schoon schip te maken en brengt ze pure dans samen met muziek van onder meer Muse, Armand Amar, Max Richter en Damien Rice.

Bob Karman
Bob Karman
Bob Karman
Bob Karman
Bob Karman
Bob Karman
Bob Karman
Bob Karman

Wie wil dat af en toe niet: helemaal opnieuw beginnen en alles achter zich laten? Alles wat we hebben meegemaakt, al onze beslissingen en onze fouten in één beweging van tafel vegen, om als een onbeschreven blad opnieuw te kunnen beginnen. Het verleden vergeten en alleen nog de toekomst voor je. Alles opgeruimd als na een hevige storm of een louterende brand. De Vlaamse choreograaf en theatermaker Isabelle Beernaert is een van de interessantste dansmakers van de laatste jaren en is niet bang om emoties te tonen in haar krachtige en aangrijpende werken. In ‘Tabula Rasa’ probeert ze schoon schip te maken en de vrijheid op te zoeken om te voorkomen dat we klein blijven. Ze brengt daarvoor, net als in haar eerdere producties, pure dans samen met verschillende muziekstijlen, ditmaal van onder meer Muse, Armand Amar, Max Richter en Damien Rice.

Credits

choreografie en scenografie Isabelle Beernaert regie Isabelle Beernaert en Rudolf Polderman licht Mike den Ottenlander en Jasper Verhaart projecties Rudolf Polderman en Gijs Onvlee

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

klik hier voor meer informatie sluiten