Nadezda Filippova (piano)

Dutch Classical Talent
8 okt ’17
15:00
  • zo 8 okt ’17
    15:00 - 16:50
    De Vereeniging Kleine Zaal
    Pauze 15:45
    geweest
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Meer informatie vindt u hier.

Met haar krap 27 jaar heeft pianiste Nadezda Filippova al een bloeiende carrière.
Ze soleerde met orkesten als het Filharmonisch Orkest van Sint-Petersburg en was prijswinnaar bij concoursen in Amsterdam, Porto, Sint-Petersburg en Berlijn. Russische pianisten spreken altijd tot de verbeelding en dat zal bij dit toptalent van achter de Oeral niet anders zijn. Haar brede oriëntatie weerspiegelt zich in een programma met klassieke, romantische en eigentijdse muziek van o.a. Mozart, Schumann, Jörg Widmann en Juan Felipe Waller.

Credits

Rondleiding
Voorafgaand aan het concert is er een korte rondleiding met uitleg over de geschiedenis en de decoratie van de Kleine Zaal. De rondleiding start om 14.20 uur en duurt tot ca. 14.45 uur. Aanmelden is niet nodig.
 
Dutch Classical Talent presenteert de grootste talenten, de markantste persoonlijkheden en de opvallendste avonturiers van de jongste generatie musici in Nederland. Dutch Classical Talent is een initiatief van de Nederlandse concertzalen, Concertvrienden, NPO Radio 4 en JCP Stichting.
 
NB de kassa in De Vereeniging is op zondag 8 oktober geopend vanaf 14.15 uur

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie