Meeting Point

Rosanne en Julia Philippens, viool
vr 15
december
  • vr 15 dec
    20:15 - 21:45
    De Vereeniging Kleine Zaal
    Pauze 20:50
    Geweest

De zussen Rosanne en Julia Philippens zijn beiden topviolist, ieder in haar eigen genre. In 'Meeting Point' inspireren ze elkaar en meten op speelse wijze hun krachten.

Rosanne maakt furore als klassiek musicus, Julia voelt zich als een vis in het water in de jazz. Ze traden afzonderlijk al op in De Vereeniging, nu komen ze terug met een gezamenlijk programma. Hoewel ze hun eigen stijl blijven koesteren, lijken ze (desondanks) muzikaal meer op elkaar dan ze ooit dachten. Pianist Xavi Torres Vicente en bassist Clemens van de Feen passen zich moeiteloos aan de verschillende stijlen van de zusjes aan. Op die manier komt onder andere het dubbelconcert van Bach voorbij, muziek van jazzklarinettist Eddie Daniels, Chick Corea, Grapelli/Menuhin en nog veel meer. Een belofte voor een bruisende avond.

Credits

piano Xavi Torres Vicente contrabas Clemens van de Feen muziek van o.a. J.S. Bach, Beethoven, Parker, Kreisler, Gershwin, Chick Corea en Grapelli/Menuhin

Website Julia: www.juliaphilippens.com
Website Rosanne: www.rosannephilippens.com

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

klik hier voor meer informatie sluiten