Haydns Sieben letzten Worte

Pynarello & Franca Treur
31 mrt ’18
20:00
  • za 31 mrt ’18
    20:00 - 21:30
    De Vereeniging Kleine Zaal
    geweest

Schrijfster Franca Treur en muzikale 'rebellenclub' Pynarello ontmoeten elkaar in een indringende muziekvoorstelling rondom het thema 'Lijdensweg'.

Violiste Lonneke van Straalen gaat als een wervelwind door de klassieke porseleinkast. Klassieke muziek kan anders, directer of zonder dirigent. Pynarello is haar eigen rebellenclub, een next generation orkest met de grootste talenten van dit moment. Lonneke nodigde schrijfster Franca Treur (Dorsvloer vol confetti) uit om een tekst op het thema ‘Lijdensweg’ te schrijven, die wordt omlijst met Haydns beeldende en indringende muziek. Het belooft volgens Franca "toegankelijk maar soms ook bruut” te worden. Pynarello neemt de vorm aan van een klein strijkorkest.

 

Let op: het programma begint om 20.00 uur, in plaats van de oorspronkelijk aangekondige aanvangstijd 20.15 uur.

 

 

Credits

Haydn Die sieben letzten Worte unseres Erlösers am Kreuze
 
Op 31 maart is het Grand Café Restaurant gesloten. Bezoekers kunnen voorafgaand en na afloop van het concert voor een drankje terecht in de keizer Karel Foyer.
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie