John Cleese

Last time to see me before I die
za 2
juni
  • za 2 jun
    19:30 - 21:50
    De Vereeniging Concertzaal
    Pauze 20:25
    geweest

Wie anders dan Monty Python-legende John Cleese kan met zoveel ironie en zelfspot zijn solotour de titel ‘The Last Time To See Me Before I Die’ meegeven? De 75-jarige Britse alleskunner komt op 2 juni naar Nijmegen! Het publiek wordt getrakteerd op hilarische anekdotes over zijn persoonlijke leven en carrière en krijgt daarnaast zelf de kans om deze levende legende vragen te stellen.

The Last Time To See Me Before I Die

Hoewel Cleese vooral bekend is als prominent lid van het absurdistische, maar vooral iconische Monty Python’s Flying Circus, is de Brit van veel meer markten thuis. Zo creëerde hij midden jaren zeventig de televisiereeks ‘Fawlty Towers’ waarin hij zelf de hoofdrol speelde. Daarnaast schreef, produceerde en speelde hij in meerdere succesvolle films, waaronder ‘A Fish Called Wanda’, waarvoor hij een Oscar-nominatie ontving. Hij leende zijn stem aan vele karakters, maakte educatieve films en was ook in meerdere James Bond en Harry Potterfilms te bewonderen.

 

Misschien de laatste kans om John Cleese live te zien! Verwacht onverwachte en onovertroffen grappen en een ongelooflijke top-avond met de nestor zelf.

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

klik hier voor meer informatie sluiten