De legendarische Franse chansonnier

Julien Clerc

ism Doornroosje
zo 13
mei
  • zo 13 mei
    19:45
    De Vereeniging Concertzaal
    geweest

Op zondag 13 mei 2018 komt Julien Clerc voor een concert naar Nijmegen! Julien Clerc zal een concert geven waarbij hij zijn hits maar ook recenter werk uit zijn omvangrijke oeuvre ten gehore zal brengen. 

fotograaf: Boby
fotograaf: Boby
il est phénoménal!
 

 

De legendarische Franse chansonnier Julien Clerc mag dan inmiddels 70 jaar zijn, hij heeft nog steeds de energie van (en oogt als) een kwieke man van middelbare leeftijd. Het repertoire van Clerc is al net zo onverwoestbaar als zijn conditie: met zijn hits uit de jaren zeventig (Si On Chantait, Venise, Ce N’est Rien en natuurlijk This Melody) brengt hij nog immer elke zaal in vervoering. Toch blijft hij daarbij actueel – sinds het overlijden van zijn vaste tekstschrijver in 2004 schakelt hij voor elk nieuw album de beste tekstdichters van nu in. Zoals ze in zijn thuisland zeggen: il est phénoménal!

 

Voorafgaand aan het concert van Julien Clerc zal er een voorprogramma plaats vinden. Dit voorprogramma wordt verzorgd door de Israëlische zangeres 'Dana Elle'. Lees hier meer over Dana Elle.

 

Let op: de tijden zijn afwijkend van de standaardtijden van De Vereeniging.

excl. consumptie

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

klik hier voor meer informatie sluiten