Classical Vibes

Eric Corton & Het Gelders Orkest
za 2
december
  • za 2 dec
    20:30 - 21:40
    De Vereeniging Concertzaal
    geweest
Ontsnap even aan de hectiek van alledag. Eric Corton en Het Gelders Orkest nemen u mee in het moment!
Classical Vibes: klassieke muziek, verrassend en anders
De Vereeniging presenteert een nieuwe reeks concerten in een andere setting. Verrassende programma’s die inhoudelijk variëren. Zo kan er een combinatie zijn van klassieke muziek en andere genres, varieert de opstelling van musici en publiek, of heeft een concert een speciaal thema. Classical Vibes: avontuurlijke én toegankelijke programma’s die raken!

Het eerste concert in deze reeks is het programma van Eric Corton en Het Gelders Orkest. 
 
In het moment
We zijn rusteloos. Rennend van afspraak naar afspraak slingeren we ontelbare appjes, tweets en selfies de wereld in. We staan constant ‘aan’, zijn vaker en langer online, maar lijken het vermogen de wereld om ons heen waar te nemen te verleren. Herkenbaar?
Eric Corton en Het Gelders Orkest houden een spiegel voor en nemen u, met bijzondere verhalen en prachtige muziek, mee in een moment van rust, ruimte en werkelijke ervaring. Ontsnap even aan de ratrace van de alledaagse hectiek. Samen offline: bijzondere verhalen en prachtige muziek!
 
excl. consumptie
 
 

 

Credits

dirigent Arjan Tien
Adams Short Ride in a Fast Machine Sibelius Lemminkäinen-suite: ‘De Zwaan van Tuonela’ Pärt Spiegel im Spiegel voor cello en piano  Vaughan Williams  Fantasia on Greensleeves  Mahler uit Symfonie nr. 5: 'Adagietto’ Katsjatoerian ‘Adagio’ uit Spartacus

 

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

klik hier voor meer informatie sluiten