interactief college

Joris Luyendijk

Het Grote Bubbel College
ma 29
januari
  • ma 29 jan
    20:00 - 22:00
    Stadsschouwburg Theaterzaal
    Pauze 20:50
    Geweest

Niemand zag dit aankomen: Trump in het Witte Huis of het Brits vertrek uit de EU. Ook Joris Luyendijk niet. In het Grote Bubbel College breekt Joris met zijn eigen comfortabele wereldbeeld.

Joris houdt het publiek een spiegel voor en breekt je uit jouw comfortzone.

 

Van de kopbal van Gullit op het EK van 1988 tot aan de opkomst van Wilders en Trump loopt een directe lijn. In een interactief college vol filmpjes en verhalen neemt Joris neemt je mee naar de momenten waarop zijn wereldbeeld barstte. Het Grote Bubbel College gaat voorbij de bekende verklaringen voor het groeiende populisme en zet je op het verkeerde been. Joris houdt het publiek een spiegel voor en breekt je uit jouw comfortzone.

 

Joris Luyendijk is journalist en antropoloog. Hij schreef onder andere de bestsellers en prijswinnende boeken 'Het zijn net mensen' en 'Dit kan niet waar zijn'. Zijn laatste publicatie is 'Kunnen we praten?'

 

Signeren na afloop
Boekhandel Dekker van der Vegt zal voorafgaand, in de pauze en na afloop aanwezig zijn met een boekenstandje. In de pauze en na afloop van het college is er de gelegenheid om uw boeken door Joris te laten signeren.

 

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

klik hier voor meer informatie sluiten