Nationaal Theaterweekend: Yoga

Ochtendontspanning voor een tientje: met live muziek
28 jan
-
28 jan
Data & tickets
  • zo 28 jan
    10:30 - 11:40
    De Vereeniging Kleine Zaal
  • zo 28 jan
    12:30 - 13:40
    De Vereeniging Kleine Zaal

Yoga in het Concertgebouw: actief ontspannen en spiritueel bewegen op live klassieke muziek. 

Onderdeel van:
Nationaal Theaterweekend

Beleef yoga met live muziek! Ga op zoek naar innerlijke balans op de live klassieke muziek van Het Gelders Ensemble. Docente Michelle de Wit van Yoga Kula maakt er een heus zondagsfeestje van. De kleine zaal is het prachtige decor voor deze total-balance-experience. Draag gemakkelijke kleding en neem je eigen yogamat mee.

 

Deze voorstelling is onderdeel van het Theaterweekend
Op 27 en 28 januari vindt het Nationaal Theaterweekend plaats. Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging deed hier de afgelopen twee jaar succesvol aan mee en ook dit seizoen bieden wij in dit speciale weekend verschillende voorstellingen aan die u elk voor slechts € 10 kunt bezoeken. Op deze manier krijgt iedereen de kans om voor een kleine prijs kennis te maken met theater. Het is nog een verrassing welke voorstellingen wij voor u geprogrammeerd hebben, maar bij elke voorstelling geven wij een kleine hint.

 

Credits

docent Michelle de Wit stijl dynamische hatha yoga muziek Het Gelders Ensemble 
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.