Nationaal Theaterweekend: Partizanen

Cabaret voor een tientje: Welkom in Partizanië
za 27
januari
  • za 27 jan
    20:00 - 21:30
    Stadsschouwburg Theaterzaal
    geweest

Wie het cabaret en DWDD het afgelopen jaar gevolgd heeft kan ze niet gemist hebben: De Partizanen. Met een strak gemonteerde mix van absurdisme, sketches, muziek en droogkomische dialogen veroveren Merijn Scholten en Thomas Gast de Nederlandse theaters. Het zijn meesters in het creëren van een heel eigen, liefst lichtelijk absurd universum. En dat universum gaat gewoon mee op tournee in de vorm van het utopische Partizanië: "een samenleving die verdacht veel op de onze lijkt en waar 'kameraderie' een van de belangrijkste waarden is," aldus de Theaterkrant.

Deze voorstelling is onderdeel van het Theaterweekend.
Op 27 en 28 januari vindt het Nationaal Theaterweekend plaats. Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging deed hier de afgelopen twee jaar succesvol aan mee en ook dit seizoen bieden wij in dit speciale weekend verschillende voorstellingen aan die u elk voor slechts € 10 kunt bezoeken. Op deze manier krijgt iedereen de kans om voor een kleine prijs kennis te maken met theater. 

Een samenleving die verdacht veel op de onze lijkt en waar 'kameraderie' een van de belangrijkste waarden is.
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

klik hier voor meer informatie sluiten