ism Doornroosje

Selah Sue

acoustic
do 10
mei
  • do 10 mei
    20:15
    De Vereeniging Grote Zaal

Het jaar 2017 was er één van vele uitersten voor Selah Sue. Een jaar waarin een eerste langere periode rust na jarenlang intensief touren, maar werd het ook het jaar van de geboorte van haar zoon. Inspiratie, energie en gemoedsrust zorgden voor een nieuwe boost en de zin om weer live te gaan spelen.

Samen met haar prachtige stem en gitaar.

In 2017 zag ze het ideale moment om de live setup te bedenken. Al snel voelde ze dat een intieme setting perfect past bij wat ze op dit moment live wil brengen. Selah Sue gaat in alle puurheid terug naar de basis, het begin van haar carrière. Toen veroverde ze in haar eentje vele harten, samen met haar prachtige stem en gitaar. Op verschillende festivals en zalen in Europa zal ze een combinatie brengen van intiemere versies van haar bekendere nummers en gloednieuwe liedjes.

 

LET OP: dit is een zitconcert, zitplaatsen zijn geplaceerd en kaarten zijn te koop via de website van Doornroosje en Stadsschouwburg & De Vereeniging.

Exclusief pauzedrankje.

Support wordt later bekend gemaakt.

Credits

 

 

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.