Fotograaf: Benjamin Hardman

Ólafur Arnalds

I.s.m. Doornroosje
27 okt ’18
20:45
  • za 27 okt ’18
    20:45
    De Vereeniging Concertzaal
    geweest

De IJslandse componist Ólafur Arnalds mengt op een natuurlijk klinkende wijze neoklassieke pianomelodieën met ambient en elektronica. Al vanaf de eerste noten neemt zijn dromerige muziek je mee naar andere werelden. 

De IJslandse componist Ólafur Arnalds mengt op een natuurlijk klinkende wijze neoklassieke pianomelodieën met ambient en elektronica. Al vanaf de eerste noten neemt zijn dromerige muziek je mee naar andere werelden. Niet voor niets is hij een veelgevraagd componist voor films en tv-series. Arnalds werkt geregeld samen met vriend en vakbroeder Nils Frahm. Een overzicht van hun gezamenlijke werk verscheen bijvoorbeeld in 2015 op de dubbel-cd 'Collaborative Works’. Daarnaast is Arnalds ook druk met zijn elektronische project Kiasmos. Nu komt er een nieuwe liveshow met een strijkerskwartet, een percussionist en natuurlijk piano’s en synthesizers, met als klapstuk door Arnalds ontwikkelde software die ontworpen is om twee zelfspelende piano’s te besturen. In april zal het nieuwe album van Arnalds verschijnen.

 

Dit concert is volledig geplaceerd en exclusief consumptie.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie