Mnozil Brass

Cirque
27 sep ’18
20:15
  • do 27 sep ’18
    20:15 - 22:20
    Stadsschouwburg Theaterzaal
    Pauze 21:05
    geweest

Liefhebbers van een spetterend blazersensemble mogen deze show niet ongemerkt voorbij laten gaan. Dit getalenteerde zevental laat al jarenlang zien aan de top te staan. Met hun nieuwste show gaat het gezelschap uit Oostenrijk opnieuw alle kanten op. Mnozil Brass duikt de diepte in en verrast met humor, cabaret, comedy en natuurlijk hun buitengewone virtuositeit. Met meer dan 120 concerten per jaar in de mooiste zalen ter wereld komen de heren van Mnozil Brass ook in 2018 weer naar Nederland! 

In de vierentwintig jaar van hun bestaan hebben ze een ontdekking gedaan tijdens hun legendarische optredens in de Rocky Mountains, Shibuya en Uhlingen-Birkendorf: Keer op keer - zelfs tijdens het meest oprechte muzikale werk - barst het publiek uit in lachen. Stomverbaasd, maar zij kunnen de reacties van de verloren zielen in het publiek niet verklaren. Sterker nog: er wordt meer en meer gelachen. Wilfried kan zijn eigen tuba nauwelijks horen. De zeven vrienden realiseren zich dat de hilariteit zo groot is, dat het publiek niet stil te krijgen is. En dat al bijna een kwart eeuw!

 

Mnozil Brass gaat haar eigen gang: ze hebben een missie en hebben het vaste voornemen dit aan het publiek over te brengen.

 

Kortom: De aarde is rond, de mensheid lacht en de wereld is een circus. Een Cirque, zullen we maar zeggen.

Cirque "Cirque" is de nieuwste show van de zeven Mnozil Brass spelers die in de piste het dagelijkse leven met muziek en humor transformeren tot een vrolijk ‘vlooiencircus’.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie