Evita

De wereldberoemde musical van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber
2 nov
-
4 nov
Data & tickets

De tomeloze ambitie van de jonge Eva Duarte brengt haar van tweederangs actrice tot first lady en machtigste vrouw van Argentinië. Geliefd bij haar volk, gehaat door de elite en omstreden tot op de dag van vandaag. Een vrouw die tot het uiterste ging en door het noodlot jong stierf. Een heilige en een hoer. Maar nog altijd een mythe…

In een tijd waarin we leven met machtige vrouwen als Hillary Clinton, Angela Merkel, Theresa May, Madonna en Claire Underwood, stelt de musical Evita iemand centraal die hen voorging in niet te stuiten ambitie.

Een nieuwe groots opgezette versie van de wereldberoemde musical van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber, met de hits ‘Don’t Cry for me Argentina’ en ‘You Must Love me’, begeleid door een negenkoppig live-orkest.


www.evitademusical.nl

A monumental show★★★★★
Sunday Express (2017)

Credits

Cast Brigitte Heitzer, René van Kooten, Marijn Brouwers, Esmée Dekker, Yoran de Bont e.v.a. | Teksten Tim Rice | Muziek Andrew Lloyd Webber | Vertaling Daniël Cohen | Regie Paul van Ewijk | Choreografie Chiara Re


 

Deze site gebruikt cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie