GEANNULEERD Jan Smit

Met andere woorden
do 13
december
  • do 13 dec
    20:15 - 22:40
    De Vereeniging Concertzaal
    Pauze 21:15
    geweest

Het concert kan vanavond niet doorgaan. De inschatting was dat het concert, ondanks de renovatie van De Vereeniging, kon plaatsvinden. Helaas blijkt dat het niet mogelijk is om technisch op te bouwen en dat betekent dat het spelen van de show onmogelijk is vanavond. Kaartkopers hebben een mail, sms en / of telefoontje gekregen.
Het concert wordt verplaatst naar een datum in de komende maand en zal plaatsvinden in de Stadsschouwburg. Kaartkopers worden komende week hierover verder geïnformeerd.

Na een periode van bijna 5 jaar zal Jan Smit vanaf dit najaar weer in de Nederlandse theaters te zien zijn. De theatershow getiteld ‘Met Andere Woorden’ staat in het teken van zijn nieuwe album en neemt de bezoeker mee op een muzikale reis.

 

Na het grote Duitse succes met KLUBBB3, de Elfstedentour en de Arena-concerten met De Toppers terug naar de basis. Jan Smit, intiem en gewoon vertrouwd.

Credits

producent Volendam Music BV 

website www.jansmit.com

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

klik hier voor meer informatie sluiten