Nights on broadway

Night Fever

The very best of The Bee Gees
8 dec ’18
20:15
  • za 8 dec ’18
    20:15 - 22:50
    De Vereeniging Concertzaal / vrije plaatskeuze
    Pauze 21:15
    geweest
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vindt u in de link.

Night Fever keert terug naar de plek waar voor hen het grote succes begon: De Vereeniging! Tientallen theaters en concertzalen door het hele land waren maanden van tevoren uitverkocht en de afgelopen twee jaar wachtte overal een enthousiast publiek.
Maar Nijmegen zit in het hart en de heren kunnen niet wachten hun ‘Nights on Broadway’ show weer te spelen.

Het is de uitgebreide show die je van de band gewend bent: 2,5 uur lang Bee Gees hits met een decor van led walls, een gastzangeres en ditmaal is het gezelschap uitgebreid met twee extra muzikanten. De 9-mans formatie speelt alle wereldberoemde songs, de nummers die ze onder andere voor Frankie Valli, Barbra Streisand en Dolly Parton schreven én liedjes voor de echte fans. Geïnspireerd door de ‘One Night Only’ concerten van de gebroeders Gibb trekt de Duitse tributeband door Europa. Met natuurlijk de discoklassiekers ‘More than a woman’, ‘Stayin’ Alive’ en ‘You should be dancing, yeah’, maar ook de oude sound van ‘Massachusetts,’ ‘Spicks and specks,’ ‘Words’ en ‘To love somebody’ die door muziekkenners als steengoed bestempeld wordt. De show staat als een huis en is een must see voor iedere Bee Gees liefhebber.

De avond wordt afgesloten met een afterparty in de foyer.
 

Meer informatie? Bekijk de website van Best of te Beegees!


*Dit is een sta-concert, kaarten worden ongeplaceerd verkocht.

Credits

 

Zang/gitaar Michael Zai Zang Franco Leon Zang/Toetsen Uwe Hasselsteiner Gitaar Helmut Scholz Drums Cay Rüdiger Bas Frank Landes Zang Peti van der Velde

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie