Nights on broadway

Night Fever

The very best of The Bee Gees
za 8
december

Night Fever keert terug naar de plek waar voor hen het grote succes begon: De Vereeniging! Tientallen theaters en concertzalen door het hele land waren maanden van tevoren uitverkocht en de afgelopen twee jaar wachtte overal een enthousiast publiek.
Maar Nijmegen zit in het hart en de heren kunnen niet wachten hun ‘Nights on Broadway’ show weer te spelen.

Het is de uitgebreide show die je van de band gewend bent: 2,5 uur lang Bee Gees hits met een decor van led walls, een gastzangeres en ditmaal is het gezelschap uitgebreid met twee extra muzikanten. De 9-mans formatie speelt alle wereldberoemde songs, de nummers die ze onder andere voor Frankie Valli, Barbra Streisand en Dolly Parton schreven én liedjes voor de echte fans. Geïnspireerd door de ‘One Night Only’ concerten van de gebroeders Gibb trekt de Duitse tributeband door Europa. Met natuurlijk de discoklassiekers ‘More than a woman’, ‘Stayin’ Alive’ en ‘You should be dancing, yeah’, maar ook de oude sound van ‘Massachusetts,’ ‘Spicks and specks,’ ‘Words’ en ‘To love somebody’ die door muziekkenners als steengoed bestempeld wordt. De show staat als een huis en is een must see voor iedere Bee Gees liefhebber.

De avond wordt afgesloten met een afterparty in de foyer.

 

 Dit is een sta-concert, kaarten worden ongeplaceerd verkocht.

Credits

 
exclusief consumptie
Deze site gebruikt cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie