ABBA Gold

The Concert Show
23 okt ’18
20:00
  • di 23 okt ’18
    20:00 - 22:40
    Stadsschouwburg Theaterzaal
    Pauze 21:00
    geweest
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Meer informatie vindt u in de link.

ABBA Gold is een spectaculaire show met alle onvergetelijke songs van Agnetha, Annifrid, Benny en Bjorn. De ABBA feeling is still alive! Geniet van alle grote hits: ‘Waterloo’, ‘Fernando’, ‘Voulez vous’, ‘Super Trouper’ en nog veel meer.

Speciaal geselecteerde musici en zangers, met toestemming van de originele ABBA leden, laten alle beroemde songs aan bod komen. Aangevuld met een authentieke unplugged uitvoering van enkele hits. De producent van deze show heeft in overleg met de ABBA leden de arrangementen zodanig aangevuld dat de prachtige ABBA muziek veel voller en kleurrijker klinkt als voorheen. Het concert van deze groep in de Parijse Olympia maakte zo'n grote indruk dat ABBA deze show verkoos boven vele anderen voor de Europese theaters. De opname van ABBA GOLD werd door Universal - de eigenaar van de ABBA rechten - wereldwijd uitgebracht op DVD.

 

Geniet van alle grote ABBA hits: Waterloo, Fernando, Voulez vous, Super Trouper en nog veel meer.

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie