Edwin Evers band

Mooi Zo!
9 nov ’18
-
10 nov ’18
Data & tickets
 • vr 9 nov ’18
  20:00 - 22:15
  Stadsschouwburg Theaterzaal
  geweest
 • za 10 nov ’18
  20:00 - 22:15
  Stadsschouwburg Theaterzaal
  geweest
 • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Meer informatie vindt u in de link.

Een show vol met eigen interpretaties van de muziek van hun helden, zowel akoestisch (in een meerstemmige setting) als versterkt. Van prachtige ballads  tot de meest swingende nummers en vanzelfsprekend komen de typetjes van Edwin langs. 

Na een jaar in het land op diversen festivals en in de openlucht (theaters) gespeeld te hebben gaat de Edwin Evers Band weer de warmte van de theaters opzoeken met een compleet nieuwe theatershow!

 

Met de theatershow ‘Mooi zo!’ is de Edwin Evers Band terug in de Nederlandse theaters. De band neemt je in deze, compleet nieuwe, theatershow mee naar alles dat mooi is! met de muziek van hun muzikale helden, zowel akoestisch als versterkt. Een avond vol muziek, sketches en humor.

Credits

producent Call My Agent
muzikanten Allard Buwalda (saxofoon), Bert Meulendijk (gitaar), Rik Mol (trompet), Ferry van Leeuwen (zang), Hilvert Roorda (toetsen), Jeroen Rietbergen (piano), Jel Jongen (trombone), Maxine (zang), Michel van Schie (bas), Sandra Sahupala (percussie), Serge Plume (trompet), Tessa Boomkamp (zang en Drums) en natuurlijk Edwin Evers zelf (zang en drums).

 

website www.edwineversband.nl

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie