The Queen Experience

Joseph Clark & The Music of QUEEN
16 nov ’18
20:00
  • vr 16 nov ’18
    20:00 - 22:40
    Stadsschouwburg Theaterzaal
    Pauze 20:55
    geweest
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vindt u in de link.

Een ode aan de legendarische rockband door Joseph Clark. In navolging ​van​ het succes ‘The Queen Experience – Gelredome’ volgen dit seizoen weer enkele eersteklas concerten van Clark met de grandioze muziek van Queen. 

In Tivoli Vredenburg duurde het applaus meer dan 30 minuten. De bezoekers spraken van het beste concert dat ze ooit hadden meegemaakt. Tien jaar geleden startte Clark met toeren door heel de wereld met het repertoire van Queen en nam hij zelfs enkele albums op met stukken van de legendarische rockformatie. Joseph, die wat betreft zang een verbluffende gelijkenis vertoont met Freddie Mercury, weet met zijn band de sfeer op te roepen van de Queen-concerten van weleer met Brian May, John Deacon en Roger Taylor. The Times noemde zijn prestaties op het podium “fenomenaal”.


Geniet van alle Queen toppers - We will rock you, Bohemian Rhapsody , Don't Stop me Now, Somebody to Love, Another one bites the dust, I want to break free, Who wants to live forever. Joseph Clark treedt op met een internationale bezetting van topmusici uit USA, South Africa en Engeland.

Een waar feest om mee te maken!!!
publieksreactie
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie