Fotografie: Wim Lanser
kerstspecial

The African Mamas

Christmas Under African Skies
20 dec ’18
20:00
  • do 20 dec ’18
    20:00 - 22:00
    Stadsschouwburg Theaterzaal
    Pauze 20:50
    geweest

In de koude dagen van december brengen The African Mamas warmte naar het theater met een wel heel bijzondere kerstspecial. Een muzikaal programma met authentieke Afrikaanse traditionals, ontroerende a capella liederen, swingende gospel maar natuurlijk ook de bekende hartverwarmende kerstliederen.

In de koude en donkere dagen van december brengen The African Mamas kleur en warmte naar het theater met een wel heel bijzondere kerstspecial. Een muzikaal programma met prachtige Afrikaanse traditionals, ontroerende a capella liederen, swingende gospel maar natuurlijk ook de bekende internationale kerstnummers.


De muzikale rijkdom, de Afrikaanse cultuur en hun (kerst)tradities staan centraal in deze voorstelling. De groep straalt warmte en inspiratie uit met haar betoverende melodieën, om nog maar niet te spreken van de aanstekelijke Afrikaanse ritmes die de hele zaal opzwepen en zelfs de koudste kikkers niet onberoerd zullen laten. Want wie maalt er nog om een witte kerst met zo’n hartverwarmende en kleurrijke African Christmas?

 

De muzikale rijkdom, de Afrikaanse cultuur en hun (kerst)tradities staan centraal in deze voorstelling.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie