Fotografie: Dennis Veldman
19 years of songs and stories

Sven Ratzke & Band

It's Wunderbar!
21 dec ’18
20:00
  • vr 21 dec ’18
    20:00 - 22:15
    Stadsschouwburg Theaterzaal
    Pauze 20:55
    geweest

In It’s Wunderbar kijkt Ratzke met de mooiste parels uit zijn repertoire terug op de bijna 20 jaar dat hij op de bühne staat én verrast hij zijn publiek met nieuwe ontdekkingen. Van Bowie tot Brecht en van Shaffy tot Lou Reed. Een avond die gewoon wunderbar is.

Sven Ratzke reist al bijna 20 jaar de wereld over met zijn wervelende muziekshows en speelde voor uitverkochte zalen van New York tot Berlijn. Zijn muziek fascineert en varieert van chanson, tot rock en pop. Met zijn unieke stijl, bizarre verhalen en ad rem improvisaties met het publiek, raast hij - altijd gehuld in prachtige couture - over de bühne. Hij wordt daarbij begeleid door een geweldige band. Een echte entertainer is Ratzke. En de pers noemde hem eerder “the lovechild van David Bowie en Eddie Izzard.”

 

In It’s Wunderbar kijkt Ratzke met de mooiste parels uit zijn repertoire terug op de bijna 20 jaar dat hij op de bühne staat én verrast hij zijn publiek met nieuwe ontdekkingen. Van Bowie tot Brecht en van Shaffy tot Lou Reed. Een avond voor u. Een avond vol vuur en drama en prachtige muziek. Een avond die gewoon wunderbar is.

 

Bent u een liefhebber van Sven Ratzke? Op 29 maart 2019 staat hij opnieuw in Nijmegen, deze keer met de voorstelling 'One Night Only' in LUX.

Ratzke kijkt met de mooiste parels uit zijn repertoire terug op de bijna 20 jaar dat hij op de bühne staat én verrast hij zijn publiek met nieuwe ontdekkingen.

Ratzke is een man van de wereld, wat een entertainer!
De Volkskrant

Credits

tekst en zang Sven Ratzke toetsen/piano Christian Pabst drums Haye Jellema bas Florian Friedrich muziek Pabst/Jellema/Friedrich

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie