i.s.m. Doornroosje

K's Choice

LOVE = MUSIC tour 2019
23 jan ’19
20:00
  • wo 23 jan ’19
    20:00
    Stadsschouwburg Theaterzaal
    geweest
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vindt u in de link.

Sarah en Gert Bettens bliezen de 25ste kaars op hun carrièretaart uit. Na een indrukwekkende reeks van verjaardagsconcerten, en hun deelname aan het televisieprogramma Liefde voor Muziek, keren ze terug naar een akoestische setting waar hun stemmen en melodieën nog meer tot hun recht komen.

 

Begin jaren negentig begonnen broer en zus Bettens met z’n tweetjes op een klein podium. Het was de tijd waarin ze werkten aan hun debuutplaat ‘The Great Subconscious Club’. Ingetogen, akoestische songs bepaalden nog de toon, want echt rocken deden ze pas later. Het waren de jaren voor K’s Choice zou uitgroeien tot een van de populairste bands van de Lage Landen. Ruim 25 jaar later keren Sarah en Gert samen voor het eerst terug naar hun roots.

 

Ze grasduinen in songs van muzikale helden die hun smaak en richting destijds mee bepaalden. Maar je hoort ook covers en songs uit de eigen K’s Choice-schatkist. De ‘LOVE = MUSIC tour 2019’ wordt een muzikaal avontuur, een terugblik op de prachtige begindagen, maar ongetwijfeld ook de voorloper van een nieuw studio-album. Leun achterover en geniet!

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie