Fotografie: Sanja Marušić
TRY-OUT

Clean Pete

Afblijven
13 feb ’19
20:15
  • wo 13 feb ’19
    20:15 - 22:05
    De Vereeniging Kleine Zaal
    Pauze 21:00
    geweest
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Meer informatie vindt u in de link.

“Afblijven biedt sixties-garagebeat afgewisseld met wonderschoon, melancholiek repertoire. Heerlijk opgewekte popsongs, die probleemloos passen tussen de wat meer ingehouden liedjes van weleer.” – De Volkskrant ★★★★

Vervlochten samenspel en samenzang zoals alleen verweven genen die kunnen brengen; u bent wellicht bekend met de opzienbarende verschijning Clean Pete. Tweelingzussen die net zo on-inwisselbaar als verwisselbaar zijn en ergens daar tussenin liedjes die zonder blikken en blozen je hart ondersteboven hangen. 


Zoals alle fundamentele dingen in het leven komen hun liedjes in prachtige dualiteit: koesteren en van je afbijten, afblijven en hier komen, ijdelheid en jongens-nijd, naar buiten kijken en lekker binnen blijven.

 

Levendige strookjes van alledag die uiterst precies en pijnlijk in liedjes zijn gegoten. Een cello sluimert onverbiddelijk een liedje in en Loes sabelt met lichte, bijna verontschuldigende sneer in haar stem een minnaar neer.

 

Exclusief pauzeconsumptie.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie