Fotografie: Ferry Knijn
ft. Steffen Morrison & Yerry Rellum

It's a Man's World!

The Soul of a Generation
2 mrt ’19
20:00
  • za 2 mrt ’19
    20:00 - 22:15
    Stadsschouwburg Theaterzaal
    Pauze 20:50
    geweest
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vindt u in de link.

Steffen Morrison en Yerry Rellum kruipen in de weerbarstige karakters van de grootste soullegendes als James Brown, Stevie Wonder en Marvin Gaye. En toveren de theaters om tot swingende soultempels. ‘It’s a Man’s World!’ bezorgt je kippenvel.

 

The Legends nodigen je na afloop uit voor een swingende afterparty! In de foyer worden de meest swingende soulplaatjes gedraaid; een mooie afsluiter van de avond!

 

Na het succes van ‘I’m a Soulman’ komen The Legends opnieuw met een ijzersterk soulprogramma naar het theater. Dit keer met een theatrale ode aan de grootse soulzangers allertijden.

 

Soullegendes als James Brown, Stevie Wonder en Marvin Gaye inspireerden de wereld en zongen zichzelf regelrecht de geschiedenis in. Met hun muziek, rake teksten en meeslepende performances bepaalden zij de soundtrack van een hele generatie. Ondanks hun vaak zware leven wisten zij vanuit armoede en een maatschappij die hen afwees uit te groeien tot ware iconen. Stoere mannen die elk op hun eigen manier een verschil maakten, maar ook kwetsbare zonen en twijfelende vaders waren.

 

Steffen Morrison en Yerry Rellum kruipen in de weerbarstige karakters van de grootste souliconen op aarde en toveren de theaters om tot swingende soultempels. ‘It’s a Man’s World!’ bezorgt je kippenvel en maakt dat je herboren het theater verlaat.

Speciale gast deze avond is acteur en cabaretier Jeffrey Spalburg. In de rol van verteller neemt Spalburg je mee in de indrukwekkende verhalen achter de grootste soullegendes.

 

 

Eric Kampfens namens online magazine 'Maxazine':

‘Producenten Michael Varekamp en Wiboud Burkens, ook bekend als The Legends, hebben na onder meer ‘I’m a Soulman’ en ‘Billie!’ weer een show van formaat neergezet.’
‘een avond swingende en dampende soul met muziek’
‘Overbodig te vermelden dat niemand meer kan blijven zitten en de hele zaal aan het dansen is. (…) Een absolute aanrader.’ 

Lees hier het volledige concertverslag terug.
 

What does it really take to be a man?

★★★★ Feest rond legendarisch label!
theaterkrant.nl (over 'I'm a Soulman')

Credits

producent The Legends muzikanten Steffen Morrison (zang), Yerry Rellum (zang), Jeffrey Spalburg (verteller), Wiboud Burkens (toetsen), Michael Varekamp (trompet), Yoran Aarssen (saxofoon), Jeremiah Owusu-Ansah (drums), Andert Tijsma (bas), Andrew Riezenbeek (gitaar) regie Manoushka Zeegelaar Breeveld

afterparty: The Legends nodigen je na afloop uit voor een swingende afterparty! In het Theatercafé worden de meest swingende soulplaatjes gedraaid; een mooie afsluiter van de avond!

website www.thelegends.biz
fotografie Ferry Knijn

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie