wo 27 mrt ’19 20:15 - 21:45

Tim Knol

Lost & Found 2
27 mrt ’19
20:15 - 21:45
  • wo 27 mrt ’19
    20:15 - 21:45
    De Vereeniging Kleine Zaal, vrije plaatskeuze
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vindt u in de link.

Zoals u wellicht weet wordt De Vereeniging momenteel gerenoveerd. Wij maken u erop attent dat de personenlift niet kan worden gebruikt. U kunt de Kleine Zaal dus uitsluitend bereiken via de trap.

Naast muzikant is Tim Knol fervent verzamelaar van singletjes, fotocamera’s, gitaren en bijzondere instrumenten. Ook kan hij geen genoeg krijgen van mooie verhalen over legendarische liedjes, markante muzikanten en bijzondere bands.

Na het verschijnen van zijn titelloze debuut in 2010 ging het hard met Tim Knol. De plaat kreeg lovende kritieken, single Sam werd een hit. Nederland maakte kennis met Tim Knol en was gelijk overtuigd van zijn talent. Dit bevestigde hij met Days, zijn tweede album. Hij speelde op alle grote festivals, in talloze clubs en deed verschillende theatertours. Tim groeide uit tot een grote naam in de Nederlandse popmuziek.

Begin 2018 verschijnt zijn vierde plaat Cut the Wire. Voorjaar 2019 is hij te zien in een nieuw theaterconcert Lost & Found 2, waarin hij veel werk van de nieuwe cd, maar ook een aantal mooie covers speelt, waarover hij ook deze keer prachtige verhalen vertelt.

frisheid in de wiegende, elegante melodieën die Knol zo mooi kan schrijven én met zijn heldere stem zo mooi kan inkleuren…Gewoon mooie muziek maken, dat is nu het devies, maar hij doet hier meer dan dat

De Volkskrant★★★★ (over zijn laatste cd 'Cut the Wire')

Credits

Fotografie Paul Bergen

www.timknol.nl

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie