GEANNULEERD

Gers Pardoel

neemt je mee de theaters in!
19 apr ’19
20:00
  • vr 19 apr ’19
    20:00
    Stadsschouwburg Theaterzaal
    geweest

De tour van Gers Pardoel is geannuleerd. Kaartkopers worden persoonlijk op de hoogte gebracht. Hieronder een persoonlijk bericht van Gers Padoel:
Tot mijn grote spijt moet ik je mededelen dat ik mijn theatertournee moet annuleren. Er hebben zich enkele grote kansen voorgedaan die ik niet kan laten lopen. Deze kansen hebben te maken met het vervolg van mijn carrière en zijn dusdanig dat ik niet anders kon dan besluiten de theatertournee te annuleren. Het spijt me. Ik heb nu mijn volle focus nodig voor andere zaken. Hoe vervelend ook, hoop ik toch op begrip.
Tot snel, Gers

“De intieme sfeer van het theater brengt mij dichter bij mijn gasten en de gezellige setting zorgt ervoor dat ik hen kan meenemen in mijn verhaal. Een eigen theatershow is één van mijn dromen, die eindelijk afgevinkt kan worden. Ik heb er ontzettend veel zin in”, aldus Gers.

 

Samen met zijn band brengt Gers zijn grootste hits, maar ook andere liedjes waar hij een sterke band mee heeft en uiteraard exclusief nieuwe songs. Gers vertelt openhartig hoe hij van keukenboer doorgroeide naar artiest. Het wordt een eerlijke, ontwapenende avond, waarbij Gers uit de school klapt en voor het eerst ook het verhaal vertelt achter onder andere de nummers ‘Louise’ en ‘Bagagedrager’.

 

Recent was Gers Pardoel één van de smaakmakers van het vtm-programma ‘Liefde voor muziek’. Vorig jaar heeft Gers zijn eerste theatertour in Vlaanderen succesvol afgesloten! Nu hij de smaak van de theaters geproefd heeft, weet hij dit smaakt naar meer. Nu komt hij ook met zijn theatershow naar de Nederlandse theaters.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie