vr 26 apr ’19 20:15 - 22:25

The Hollies

The Hollies
26 apr ’19
20:15 - 22:25
  • vr 26 apr ’19
    20:15 - 22:25
    Pauze 21:05
    De Vereeniging Concertzaal
  • Graag attenderen wij je erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vind je in de link.

The Hollies is één van de meest succesvolle en geliefde bands van de Britse Pop Invasie uit de jaren '60. De briljant gemaakte liedjes en gecultiveerde muzikaliteit heeft gezorgd voor de levensduur van een van de grootste groepen sinds The Rock Revolution. 

Voor het eerst waren ze sinds vele jaren weer in Nederland in 2018!

The Hollies is een van de meest succesvolle en geliefde bands uit de Britse Pop Invasie van de jaren ’60. Hun onderscheidende harmonieën, briljant gemaakte liedjes en gecultiveerde muzikaliteit zorgen voor de lange levensduur van een van de grootste groepen sinds The Rock Revolution. Tot midden jaren ’70 had de zeskoppige Britse band meer hits dan The Beatles (15 top-10 hits in Nederland en 18 top-10 hits in Engeland). In 2010 werden ze ingehuldigd in de Amerikaanse Rock ’n Roll Hall of Fame.

De huidige band bestaat uit enkele originele musici, onder wie Bobby Elliott en Tony Hicks, en musici die al decennialang met The Hollies spelen. Zij speelden in het verleden ook met grootheden als Cliff Richard, Chuck Berry, Clannad, The Three Degrees en Killing Joke.

Een twee uur durende show met hits als ‘The Air That I Breathe’, ‘Just One Look’, ‘Stop, Stop, Stop’, ‘Long Cool Woman (In A Black Dress)’, ‘Sandy’, ‘Im Alive’, ‘Bus Stop’, ‘Carrie Anne’, ‘He Aint Heavy, Hes My Brother’ en nog veel meer wereldberoemde nummers. Een avond vol nostalgie!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie