Fotografie: Koos Breukel

Thomas Acda

Motel
14 mei ’19
20:00
  • di 14 mei ’19
    20:00 - 21:15
    Stadsschouwburg Theaterzaal
    geweest
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vindt u in de link.

In de voorstelling is een man zijn leven zat. Met vernuft en onvermoed acteertalent komt hij erachter, dat als je je eigen leven zat bent, er nog genoeg andere levens zijn om je mee te vermaken. Verhalen, liedjes en avonturen over liefde, vriendschap en de dood. Want waar draait het leven anders om?

Reikhalzend kijken we uit naar de eerste solovoorstelling van Thomas Acda.


Het idee broeit al sinds de beëindiging van het succesvolle duo Acda en de Munnik. Maar eerst regisseerde Thomas twee films, schreef hij een boek en de liedteksten en muziek voor de musical ‘De Marathon' en vervulde het afgelopen theaterseizoen de hoofdrol in de met sterren overladen musical 'Fiddler on the roof'. Hij ontving voor beide musicals een musical award waaronder die voor de beste acteerprestatie (‘Thomas Acda ontroert’).


Nu is hij terug op het toneel met de langverwachte eigen, muzikale cabaretvoorstelling, samen met gitarist David Middelhoff. 

 

Met verhalen, liedjes en avonturen over liefde, vriendschap en de dood. Over hoe we met vallen en opstaan proberen invulling te geven aan ons leven.

Credits

Regie Ruut Weissman | Fotografie Koos Breukel

www.thomasacda.nl

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie