za 18 mei ’19 20:00 - 22:15

Slagerij van Kampen

Toccata da Fuga
18 mei ’19
20:00 - 22:15
  • za 18 mei ’19
    20:00 - 22:15
    Pauze 20:50
    Stadsschouwburg Theaterzaal
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vindt u in de link.

Akoestische power met harmonieuze arrangementen, eigenzinnig en swingend, overdonderend en spectaculair. Laat u live overdonderen door het energieke ensemblespel, de fantastische lichtshow, de futuristische benadering van het instrumentarium.

De Nederlandse slagwerkgroep Slagerij van Kampen is uitgegroeid tot een act van wereldformaat. De overweldigende oerdrift van de drums, de hartverwarmende energie van de bandleden en de indrukwekkende set-ups staan garant voor een fantastische live-ervaring.

Slagerij van Kampen begon ooit met een ontdekkingsreis van wat de wereld op het gebied van muziek zoal te bieden heeft en wat het met ons doet. De nieuwe show heeft als titel Tocata Da Fuga, ‘aangeraakt door vlucht’. Als we alleen al kijken naar wat de muziek, de ritmes, uit die andere werelden bijgedragen hebben aan onze Hollandse traditionele muziek dan zien we weer dat de wereld eigenlijk grenzeloos zou moeten zijn, dat we open moeten staan voor al het moois dat de planeet ons biedt.

Deze show is een indrukwekkende muzikale ode aan alle volken die onze planeet zo rijk maken. Soms groots en meeslepend, dan weer ragfijn en verstillend. Lang leve de verscheidenheid!

> Eenmalige workshop van Slagerij van Kampen voorafgaand aan hun voorstelling in Nijmegen!

Dit is dé kans om eens een keer met iemand van Slagerij van Kampen te spelen: Op zaterdag 18 mei tussen 19.00 uur en 19.25 uur in de foyer van Stadsschouwburg Nijmegen.

Je hoeft géén (slagwerk)instrumenten mee te nemen! Voorwaarde om mee te mogen doen: Je dient wel een toegangsbewijs voor de voorstelling te hebben (ook als je alleen wil kijken naar de workshop).

Korte introductie:

Johan Boere van Slagerij van Kampen geeft een instrumentloze trommelworkshop waarbij de deelnemers zelf eens de mooie combinatie van geluid en beweging kunnen ervaren.Johan Boere is al vele jaren bandleider van Slagerij van Kampen en wil zijn passie voor het trommelen graag delen met anderen. Daarbij komt dat het spelen in een slagwerkgroep een unieke ervaring is: “Uiteindelijk zal een groep spelers naar elkaar moeten luisteren, op elkaar moeten reageren en vertrouwen om tot een goede gezamenlijke uitvoering te komen.” Als dat lukt dan ontstaat er een heerlijke synergie!

Credits

Band Olaf Fase, Boudine van Slobbe, Clara de Mik, Johan Boere, Robin van Vliet
Artistieke leiding Eric Dieteren
Lichtontwerp The Art of Light
Producent en Publiciteit ICON Entertainment BV
Tourneeplanning Theaterbureau De Mannen

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie