Frank Boeijen

Theatertournee 2019
24 mei ’19
-
25 mei ’19
 • vr 24 mei ’19
  20:00 - 22:05
  Stadsschouwburg Theaterzaal
  Pauze 20:50
  geweest
 • za 25 mei ’19
  20:00 - 22:05
  Stadsschouwburg Theaterzaal
  Pauze 20:50
  geweest
 • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vindt u in de link.

Ieder concert van musicus, dichter en dromer Frank Boeijen is een muzikale hommage aan de schoonheid. Zijn muziek vervoert en de teksten beklijven. Hits van toen worden op een verrassende manier naar het heden gehaald.

Zijn onmiskenbare stem, de liedjes uit het hart, zijn band die past als een warme jas. Frank Boeijen geraakt met zijn persoonlijke verhaal in het hart van de theaterbezoeker. Om daar vervolgens lange tijd te blijven. Want zijn teksten beklijven en de muziek vervoert. Hits van toen, De Verzoening, Zeg me dat het niet zo is, Koud in mijn hart of Vaderland worden op een verrassende manier naar het heden gehaald. Een avond waarin de bezoeker een reis maakt door de tijd van de jaren ’80 naar het heden.

 

Voor Frank Boeijen is het vanzelfsprekend dat hij zich voor elke nieuwe theatertour muzikaal opnieuw uitvindt. Nieuwe en bekende liedjes in verrassende arrangementen: klein en breekbaar, dan weer groots en meeslepend. Geen avond is hetzelfde. Als pionier in de Nederlandse popmuziek laveert hij met het grootste gemak door zijn omvangrijke repertoire om de bezoeker keer op keer te verrassen.

 

Frank Boeijen weet met zijn theatertour als vanouds vernieuwend voor de dag te komen. Hij verkeert in artistieke topvorm. Zijn stem heeft aan betekenisvolle gloed gewonnen. Er valt veel te genieten tijdens zijn voorstelling.
Popmagazine Heaven
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie