Fotografie: Lesley Pols
wo 3 okt ’18 20:00 - 22:30
Liz Snoijink en Raymonde de Kuyper e.a. in

Kunst & Kitsch

De komedie met een twist
3 okt ’18
20:00 - 22:30
  • wo 3 okt ’18
    20:00 - 22:30
    Pauze 21:25
    Stadsschouwburg Theaterzaal
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vindt u in de link.

Dit bijzondere, komische toneelstuk dat door Jon van Eerd speciaal bewerkt werd voor de topactrices Liz Snoijink en Raymonde de Kuyper biedt een fenomenaal staaltje comedy-acteren. 

Het stuk werd door Peter Shaffer (o.a. 'Amadeus') geschreven voor Maggie Smith (o.a. bekend als de excentrieke dame in 'Downton Abbey' en van 'Harry Potter'). De spannende samenstelling van acteurs in combinatie met de unieke regie van Jon van Eerd maakt deze uitdagende komedie met haar puntige teksten, onverwachte wendingen en dolkomische situaties, een voorstelling die u niet mag missen.

Snoijink speelt een tourgids van een oersaai landhuis. Zij wordt echter op staande voet ontslagen omdat zij met haar ongebreidelde fantasie de details van de rondleiding wat spannender maakt door de feiten flink te kleuren. Haar chef (De Kuyper) krijgt echter wroeging en besluit bij haar langs te gaan om hulp te bieden. De wonderlijke en potsierlijke vriendschap die hieruit ontstaat is een vrijbrief voor fantastische dialogen, fascinerende humor en een onbetaalbare climax.

Credits

spel Liz Snoijink, Raymonde de Kuyper, Arie Cupé, Liza Zeijderveld e.a. oorspronkelijk script Peter Shaffer regie en vertaling Jon van Eerd decor Joris van Veldhoven lichtontwerp  Uri Rapaport producent Pretpakhuis fotografie Lesley Pols

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie