Fotografie: Krista van der Niet

Allemaal Mensen

Toneelgroep Oostpool
1 nov ’18
20:00
  • do 1 nov ’18
    20:00 - 22:15
    Stadsschouwburg Theaterzaal
    geweest
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Meer informatie vindt u in de link.

 “Ik wil niet laten zien dat de wereld kut is, dat weten we al. Ik wil laten zien dat we elkaar hebben en dat dat de redding is. We moeten niet op zoek naar de waarheid, maar naar elkaar”. (Marcus Azzini) 

 

Het afgelopen jaar regisseerde Marcus Azzini Allemaal Mensen #1 t/m #6. Korte, intieme, ontroerende, confronterende, pijnlijke, maar soms ook geestige ontmoetingen tussen mensen. Over mensen. Met mensen.

 

 

ALLEMAAL LABELS 
ALLEMAAL MENSEN
Vanaf september brengt Marcus Azzini Allemaal Mensen naar de theaters in Nederland. Samen met een grote groep podiumkunstenaars vanuit diverse disciplines maakt hij de schouwburg tot een ontmoetingsplaats. Allemaal Mensen beweegt mee met de actualiteit van de dag. Een tijd waarin diegene die het hardst schreeuwt, de meeste aandacht krijgt. Waarin nuance en context lijken te ontbreken. Een tijd waarin mensen worden gereduceerd tot één enkele opvatting. En voor je het weet zit je in een hokje, met een label op je hoofd.
Allemaal Mensen is een flirt met de grenzen van het theatergenre. Een voorstelling over hokjes en labels. En hoeveel meer daarachter zit.

 

"Een gouden formule" (**** Theaterkrant)

 

***** Een feelgood aan zwaktes en onzekerheden van de mens
Trouw

Credits

concept en regie Marcus Azzini spel o.a. Marcus Azzini, Eva Bartels, Ludwig Bindervoet, Joy Delima en Milou van Duijnhoven dramaturgie Madelon Kooijman vormgevingsadvies Ruben Wijnstok regie-assistent Jan Julius Wintermans 
 
Meer informatie over deze voorstelling? Bezoek de website
 
Bij deze voorstelling is er om 19.00 uur een inleiding.
Deze inleiding wordt verzorgd door dramaturge Madelon Kooijman van Toneelgroep Oostpool. Zij zal haar verhaal begeleiden met een inleidende film.

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie