naar de roman van Frederik van Eden

Van de koele meren des doods

Hanne Arendzen, Reinier Bulder, Vincent Croiset, Tijn Docter, Ella van Drumpt, Willem Voogd e.a.
di 13
november
  • di 13 nov
    20:00 - 21:40
    Stadsschouwburg Theaterzaal
    Geweest

Hedwig Marga de Fontayne, een jonge, gevoelige, intelligente vrouw uit een aristocratisch milieu, is op zoek naar de ware liefde. Maar wat is dat? De kunstenaar die zij meer als vriend ziet? Haar echtgenoot, die slechts een platonische relatie met haar wil? In de hoop innerlijke rust te vinden, blijft zij zoeken naar de man die haar de zin in het leven terug kan geven en moeder kan maken.

Fotografie: Ben van Duin
Fotografie: Ben van Duin
Fotografie: Ben van Duin
Fotografie: Ben van Duin
Fotografie: Ben van Duin
Fotografie: Ben van Duin
Fotografie: Ben van Duin
Fotografie: Ben van Duin

Op zoek naar de ware liefde. Maar wat is dat?

Regisseur Ger Thijs werd onlangs geridderd voor zijn lange reeks indrukwekkende toneelbewerkingen en -regies. Na het prachtige Eline Vere, komt hij met een waardige opvolger: de Nederlandse literaire klassieker 'Van de koele meren des doods' van Frederik van Eeden uit 1900.


Dit meeslepende en tijdloze verhaal wordt gespeeld door een geweldige cast met onder anderen Hanne Arendzen, die zich eerder bewees in de titelrol van Eline Vere en recent geprezen werd voor haar rol in 'Vele hemels boven de zevende' en Willem Voogd, bekend van zijn rol als Mees Kees.

Credits

naar de roman van Frederik van Eden tekst en regie Ger Thijs met Willem Voogd, Hanne Arendzen, Reinier Bulder, Vincent Croiset, Tijn Docter, Ella van Drumpt en Marliz van Til
 

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

klik hier voor meer informatie sluiten