Buik

door Mugmetdegoudentand
27 nov ’18
20:00
  • di 27 nov ’18
    20:00
    Stadsschouwburg Theaterzaal
    geweest
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vindt u in de link.

Een komedie over oude wrok en nieuw leven. Over traag zaad, snelle beslissingen, makkelijke beschuldigingen en moeilijke keuzes. En over de vraag: wat heb je over voor je broer of zus? Buik is de derde samenwerking van Marcel Musters en Lies Visschedijk met schrijfster Aaf Brandt Corstius.

Bob neemt zijn zus Marit voor haar veertigste verjaardag mee naar de Texelse duinen. Maar als ze in het vakantiehuisje zijn, blijkt dat hij nog een plan heeft: haar op subtiele wijze vragen of ze draagmoeder wil worden voor hem en zijn vriend.
-‘Maar Marit. Luister nou. Als ik een nier nodig had zou je me toch ook helpen?’

 

Na het succes van Fifty Fifty en Een Flinke Linkse Vrouw is het bejubelde – en vorig jaar volledig uitverkochte - Buik de derde samenwerking van Marcel Musters en Lies Visschedijk met schrijfster Aaf Brandt Corstius. Samen vormen de voorstellingen een drieluik over man-vrouwrelaties: een open relatie van een echtpaar, de ongemakkelijke relatie van twee vreemden en de familieband van een broer en een zus.


Liefhebber van mugmetdegoudentand? Op 10 oktober staat mugmetdegoudentand opnieuw in Nijmegen. Ze voeren in LUX de voorstelling 'The Gentle Woman' uit met Frascati Producties.

★★★★ Musters en Visschedijk vormen een topduo, dat broer en zus met hun dromen en tegenslagen naar grote hoogten speelt
Het Parool

Credits

spel en regie Marcel Musters en Lies Visschedijk tekst Aaf Brandt Corstius decor en scènefoto’s X+L kostuums Maartje Wevers met dank aan Joan Nederlof en Theater Bellevue

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie