Ingeborg Elzevier, Annick Boer en Peter Tuinman in

Genoeg nu over jou!

18 dec ’18
20:00
  • di 18 dec ’18
    20:00 - 21:15
    Stadsschouwburg toneel-op-toneel
    geweest
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vindt u in de link.

In overleg met de makers is gekozen voor een alternatieve opstelling: toneel-op-toneel. U zit op het podium in plaats van in de zaal. U maakt de voorstelling van dichtbij mee. Dit betekent dat de voorstelling nu ongeplaceerd is. 

 

Dit is een heerlijke, bitterzoete komedie, waarmee actrice Ingeborg Elzevier (82) haar zestigjarig toneeljubileum viert. Als de dochter des huizes haar man verliest, is het de vraag wie daar het meeste onder lijdt: de dochter of haar moeder.

Annick Boer schitterde afgelopen seizoen met haar komisch talent in de thrillerkomedie Aquarium, en ook de immer innemende en indrukwekkende Peter Tuinman staat op het podium. De voorstelling werd speciaal voor het drietal geschreven door Magne van den Berg, een van de grootste toneelschrijftalenten van het moment.


Als de dochter des huizes haar man verliest, is het de vraag wie daar het meeste onder lijdt: de dochter of haar moeder. De dochter is in staat het leven weer op te pakken, de moeder blijft hangen in diepe rouw. Maar was de relatie tussen schoonmoeder en -zoon wel zo hecht? En hoe staat de (schoon)vader in dit verhaal?

Een heerlijke, bitterzoete komedie, waarmee actrice Ingeborg Elzevier (82) haar zestigjarig toneeljubileum viert.

Credits

tekst Magne van den Berg regie Hanneke Braam fotografie Piek met Ingeborg Elzevier, Annick Boer en Peter Tuinman
 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie