een thrillerkomedie

Een goed mens

Aart Staartjes & Victor Reinier
wo 27
maart

Speciaal voor Aart Staartjes schreef Flip Broekman de thrillerkomedie 'Een goed mens', waarmee de wens om hem weer terug te zien op het toneel vervuld is. Met publiekslieveling Victor Reinier, afgelopen seizoen te zien in de komedie 'Roem' en al jaren hoofdrolspeler in de populaire televisieserie 'Flikken Maastricht', heeft hij de perfecte tegenspeler. De regie is in handen van Johan Doesburg, voormalig artistiek leider van Het Nationale Toneel.

Speciaal voor Aart Staartjes schreef Flip Broekman de thrillerkomedie 'Een goed mens'

 

Een dokter krijgt aan het eind van zijn leven bezoek van een man, die niet van plan is ooit nog te vertrekken. Samen bespreken zij hun verwachtingen van het leven en waarom er zoveel anders is verlopen dan de bedoeling was. Is de jongere man naïef of is de oude dokter cynisch? Of komen ze er samen achter dat hun leven helemaal niet zo mislukt is? Waarom blijft de jongere man en wat hebben de twee mannen met elkaar gemeen? Een intrigerende thrillerkomedie, die velen een spiegel voorhoudt.

 

Credits

regie Johan Doesburg tekst Flip Broekman met Aart Staartjes en Victor Reinier fotografie Piek

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

klik hier voor meer informatie sluiten