een thrillerkomedie

Een goed mens

Jules Croiset & Victor Reinier
27 mrt ’19
20:00
  • wo 27 mrt ’19
    20:00 - 21:30
    Stadsschouwburg Theaterzaal
    geweest
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vindt u in de link.

Een originele thrillerkomedie van Flip Broekman die gespeeld wordt door acteerkanonnen Jules Croiset en Victor Reinier. Als de oude psychiater zijn praktijk sluit, krijgt hij nog een laatste bezoek van een intrigerende jongere man die wel heel veel van hem wil weten. Hoe kijkt hij terug op zijn leven, zijn de verwachtingen die hij had uitgekomen en is hij tevreden met hoe alles ging?

De regie is in handen van Johan Doesburg, voormalig artistiek leider van Het Nationale Toneel.

De twee mannen blijken - ondanks de onbevangenheid van de één en het cynisme van de ander - veel met elkaar gemeen te hebben. In een confrontatie die even pijnlijk als verhelderend is, weten ze elkaar een behoorlijke spiegel voor te houden. Tot welke conclusie leidt dit? Hadden ze sommige dingen achteraf anders aangepakt of komen ze er achter dat hun leven helemaal niet zo mislukt is?

Een intrigerende thrillerkomedie, die velen een spiegel voorhoudt.

 

Credits

regie Johan Doesburg tekst Flip Broekman met Jules Croiset en Victor Reinier fotografie Piek

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie