SMOEDER - 15 jaar later

Mugmetdegoudentand
10 apr ’19
20:00
  • wo 10 apr ’19
    20:00
    Stadsschouwburg Theaterzaal
    geweest
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vindt u in de link.

In 2004 hebben Marcel en ik SMOEDER gemaakt; een vertelvoorstelling. De aanleiding was het overlijden van Marcel zijn moeder in 2002. Mijn moeder is in 1985 al gestorven. In SMOEDER vertellen we over hun Brabantse levens, over wie ze voor ons waren. SMOEDER was een groot succes. We hebben het meer dan honderd keer gespeeld en er is een televisieregistratie van gemaakt. Inmiddels zijn we bijna vijftien jaar verder dan die eerste keer dat we SMOEDER speelden.

We hebben verloren, we hebben gewonnen. We leven nog. We spelen nog, we schrijven nog. We hebben nog lief. Hoe kijken we nu aan tegen de levens en de dood van onze moeders? En we noemen het: SMOEDER – 15 jaar later. Want we vertellen het oude verhaal en ook het nieuwe verhaal. We zijn vijftien jaar ouder, vijftien jaar wijzer. Wat heeft de afgelopen vijftien jaar met ons gedaan? We zien je graag bij onze voorstelling.

 

Bent u een liefhebber van het gezelschap mugmetdegoudentand? Vrijdag 19 april staan ze opnieuw in Nijmegen, deze keer in LUX met Eva Marie de Waal & Sieger Sloot met de voorstelling 'Sociaal Kapitaal'.

Credits

Tekst en spel Marcel Musters en Maria Goos

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie