Fotografie: Paul Posse Hardromance.com - Digital art: magicgroupmedia.com
Met Pierre Bokma, Victor Löw, George van Houts, Tom de Ket e.a.

De Verleiders: #niksteverbergen

Een voorstelling waarbij je je smartphone aan moet houden
25 apr ’19
20:00
  • do 25 apr ’19
    20:00 - 22:00
    Stadsschouwburg Theaterzaal
    geweest
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Meer informatie vindt u in de link.

DE VERLEIDERS brengen vlijmscherpe theaterstukken, dit keer richten zij hun pijlen op de handelaren in big data. De Facebooks, Apples, Googles en Übers van deze wereld. Bedrijven die nu een ongekende macht hebben en zich verheven voelen boven elke wet. Deze bedrijven weten alles van ons. Maar wat houden zij voor ons verborgen?

 Stel je een wereld voor waar al het nieuws dat jij ziet wordt bepaald door jouw salaris, jouw adres en wie jouw vrienden zijn. Stel je een wereld voor waarin je nooit in aanraking komt met nieuwe ideeën. En waar je geen geheimen mag hebben. Welkom in 2019.

Het schrikbeeld van Orwells 1984 is nu de verontrustende realiteit. Zonder dat we er erg in hebben. Zonder dat we het erg vinden! Want we hebben immers niks te verbergen. DE VERLEIDERS tonen aan dat iedereen geheimen heeft die niet onthuld mogen worden. Sterker nog: ze tonen aan dat ook jíj geheimen hebt waarvan je zelf niet eens weet dat ze bestaan. Lees voor het bezoek aan #niksteverbergen de voorwaarden en klik dan op accepteer.

Een voorstelling waarbij je je smartphone aan moet houden

Credits

Producent Bos Theaterproducties
Regie Aat Ceelen
Met Pierre Bokma, Victor Löw, George van Houts, Tom de Ket en Leopold Witte/Peter Drost, Leopold en Peter zullen hun rol afwisselen.
Tekst George van Houts, Tom de Ket
Decorontwerp Michiel Voet
Lichtontwerp Uri Rapaport
Kostuums Maya Schröder
Fotografie Paul Posse Hardromance.com
Digital art magicgroupmedia.com
 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie