Fotografie: Piek, belettering Studio Bunder

Kom hier dat ik u kus

Sophie van Winden, Kirsten Mulder, Dragan Bakema, Oda Spelbos e.a.
15 mei ’19
20:00
  • wo 15 mei ’19
    20:00 - 22:05
    Stadsschouwburg Theaterzaal
    geweest
  • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vindt u in de link.

Na het succes van de toneelbewerking van haar debuutroman 'Vele hemels boven de zevende' is nu voor het eerst Op de Beecks confronterende verhaal over Mona en de verhoudingen in haar familie voor het theater bewerkt. 'Kom hier dat ik u kus' wordt een toneelvoorstelling vol humor, scherpte en ontroering.

Kom hier dat ik u kus, de tweede roman van Griet Op de Beeck, werd binnen een week na verschijning een bestseller. Inmiddels zijn ruim 360.000 Nederlandstalige exemplaren verkocht en ontving Op de Beeck vele prijzen voor haar wondermooie en aangrijpende roman.

 

Een topcast met onder anderen Sophie van Winden, Kirsten Mulder, Dragan Bakema en Oda Spelbos speelt dit aangrijpende verhaal over ouders en kinderen, de zoektocht naar identiteit, het lef om eigen keuzes te durven maken en de grillen van de liefde.

Credits

Gebaseerd op de roman van Griet op de Beeck (Vele hemels boven de zevende)
Toneelbewerking Janine Brogt (Zout op mijn huid, Twee Vrouwen)
Regie Mirjam Koen (Zout op mijn huid)
Met Sophie van Winden, Kirsten Mulder, Dragan Bakema, Oda Spelbos, Reinout Bussemaker en Misja Nolet
Fotografie Piek, belettering Studio Bunder

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie