Met o.a. Tjitske Reidinga, Peter Blok en Ilse Warringa

Single Camping

Dé kampeerkomedie van 2019
20 jun
-
21 jun
Data & tickets

Single Camping is een gloednieuwe, zoetzure muzikale komedie over vijf kersverse singles op een camping met een uniek ‘Happy Singles-concept’, gerund door een fanatieke therapeute en gender-neutrale animatie-clown.

Fotografie Hans van Brakel - Concept en bewerking Studio Room
Fotografie Hans van Brakel - Concept en bewerking Studio Room

Wat als je net gescheiden bent en je zit opeens een halve zomer in je eentje opgescheept met je kinderen? Of wat als je ze juist tegen je zin een halve zomer moet missen? Wat als je – met of zonder kinderen – niet alleen kampt met een flink minderwaardigheidscomplex, maar ook met een zwaar verwaarloosd libido? Wat doe je als je een bedroevend lege bankrekening hebt en een hekel aan kamperen, maar er toch even uit moet? Dan ga je naar.. een camping. Speciaal voor singles.

 

Single Camping is dé kampeerkomedie voor iedereen die single is of dat ooit was, het heel graag zou willen zijn of juist nooit hoopt te worden. En voor iedereen die dolgraag kampeert of dat juist haat. Voor iedereen dus. Want flirten met een wc-rol onder de arm, slapen op een mierenhoop, stiekeme hunkering bij het kampvuur en te intense sociale controle – dat is voor iedereen een nachtmerrie. Single Camping is pijnlijk herkenbaar, een tikkeltje absurd, uitvergroot en vooral hilarisch.

 

De cast bestaat uit Tjitske Reidinga (Gooische Vrouwen, In de ban van Broadway), Peter Blok (Penoza, Geen Paniek!), Rop Verheijen (Familie Kruys, De Luizenmoeder) Elise Schaap (De TV Kantine, Familie Kruys) en Ilse Warringa (De Luizenmoeder, Welkom bij de Romeinen). Single Camping wordt geproduceerd door Bos Theaterproducties (o.a. DE VERLEIDERS, Watskeburt?!- De Musical). Het concept van Single Camping is bedacht door: Marije Gubbels, Rop Verheijen en Ilse Warringa. Marije Gubbels (o.a. Theater Sonnevanck en tgBloodyMary) tekent voor tekst en regie.

Credits

Producent Bos Theaterproducties
Concept Marije Gubbels, Rop Verheijen en Ilse Warringa
Regie & tekst Marije Gubbels
Met Tjitske Reidinga, Peter Blok, Rop Verheijen, Elise Schaap en Ilse Warringa
Dramaturgie: Martine Manten
Muziek Jan en Keez Groenteman
Decorontwerp Theo Tienhooven
Kostuums Sanne Oostervink (i.s.m. Dieuweke van Reij)
Copyright Fotografie Hans van Brakel
Concept en bewerking Studio Room

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.

klik hier voor meer informatie sluiten