Fotografie Hans van Brakel - Concept en bewerking Studio Room
Met o.a. Tjitske Reidinga, Peter Blok en Ilse Warringa

Single Camping

Dé kampeerkomedie van 2019
20 jun ’19
-
21 jun ’19
 • do 20 jun ’19
  20:00 - 22:20
  Stadsschouwburg Theaterzaal
  Pauze 21:05
  geweest
 • vr 21 jun ’19
  20:00 - 22:20
  Stadsschouwburg Theaterzaal
  Pauze 21:05
  geweest
 • Graag attenderen wij u erop dat wij handlingkosten per ticket berekenen. Deze kosten zitten in de ticketprijs. Meer informatie vindt u in de link.

Single Camping is een gloednieuwe, zoetzure muzikale komedie over vijf kersverse singles op een camping met een uniek ‘Happy Singles-concept’, gerund door een fanatieke therapeute en gender-neutrale animatie-clown.

Wat als je net gescheiden bent en je zit opeens een halve zomer in je eentje opgescheept met je kinderen? Of wat als je ze juist tegen je zin een halve zomer moet missen? Wat als je – met of zonder kinderen – niet alleen kampt met een flink minderwaardigheidscomplex, maar ook met een zwaar verwaarloosd libido? Wat doe je als je een bedroevend lege bankrekening hebt en een hekel aan kamperen, maar er toch even uit moet? Dan ga je naar.. een camping. Speciaal voor singles.

 

Single Camping is dé kampeerkomedie voor iedereen die single is of dat ooit was, het heel graag zou willen zijn of juist nooit hoopt te worden. En voor iedereen die dolgraag kampeert of dat juist haat. Voor iedereen dus. Want flirten met een wc-rol onder de arm, slapen op een mierenhoop, stiekeme hunkering bij het kampvuur en te intense sociale controle – dat is voor iedereen een nachtmerrie. Single Camping is pijnlijk herkenbaar, een tikkeltje absurd, uitvergroot en vooral hilarisch.

 

Audiobeschrijving voor blinden en slechtzienden 
Single Camping is ook te beleven door iedereen met een visuele beperking, want tijdens de voorstelling op 21 juni verzorgt een blindentolk van Komt het Zien! live audiobeschrijving. Blinden en slechtzienden kunnen dit speciaal te horen via een draadloze koptelefoon. Vooraf geeft de blindentolk ook extra uitleg over het decor en de kostuums.

 

Dit zeiden slechtzienden eerder:
“Geweldig, ik heb eindelijk eens theater kunnen ‘zien’.”
“Ik zie geen steek en toch heb ik alles gezien.”

 

Wil je gebruik maken van de audiodescriptie? Of je blindengeleidehond meenemen? Neem telefonisch contact op met onze kassa (024-3221100), zodat we in overleg de meest geschikte plek in de zaal voor je kunnen uitzoeken. Let op: er is alleen audiodescriptie bij de voorstelling van 21 juni.

Credits

Producent Bos Theaterproducties
Concept Marije Gubbels, Rop Verheijen en Ilse Warringa
Regie & tekst Marije Gubbels
Met Tjitske Reidinga, Peter Blok, Rop Verheijen, Jip Smit (vervangster Elise Schaap) en Ilse Warringa
Dramaturgie Martine Manten
Muziek Jan en Keez Groenteman
Decorontwerp Theo Tienhooven

Lichtontwerp Mike den Ottolander
Kostuums Sanne Oostervink en Dieuweke van Reij

Choreografie Chiara Re

Tekstdramaturgie Martine Manten

Regieassistent Lynn Jansen
Copyright Fotografie Hans van Brakel
Concept en bewerking Studio Room

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
klik hier voor meer informatie